CIBERSEGURETAT

SECURITY PLANT | MANAGED NETWORK | SYSTEM INTEGRITY

Ciberseguridad industrial.

Després d'una època d'estancament del creixement de la productivitat, la revolució digital de les aplicacions i de l'anàlisi estan reescrivint les regles sobre com millorar l'eficiència i l'eficàcia.
L'ús del Big Data, l'aprenentatge automàtic, la intel·ligència artificial i els robots col·laboratius permetran un salt quantitatiu de velocitat, qualitat i eficiència en costos. A mesura que les cadenes de subministrament es tornen més complexes i volàtils, les empreses necessiten oportunitats de col·laboració, d'integració, la indústria 4.0 i el servei 4.0 per poder garantir l'èxit.
Els nous principis de disseny i les tecnologies digitals canvien profundament la producció industrial, donant lloc a "la fàbrica del futur". Els primers fabricants que van passar a una adopció a gran escala van iniciar una nova era de les operacions industrials.
L'experiència de les xarxes i seguretat en els sistemes informàtics des dels inicis, ens permet poder aportar solucions i serveis per a la seguretat industrial amb els següents objectius:
Separar el concepte de Seguretat en la Indústria 4.0, diferenciant la xarxa d'IT corporativa amb la xarxa Industiral d'Operacions OT.
Oferir les diferents mesures de protecció que es poden adoptar a cada client, tant de la xarxa d'IT com a l'OT, tenint en compte les diferències de seguretat tant en Indústries discretes com en infraestructures critiques.
Conèixer el funcionament de la xarxa d'Operacions per poder protegir d'amenaces externes al sistema de control d'industrial.
Proporcionar els mitjans per utilitzar Internet com a xarxa publica per poder accedir a les instal·lacions de forma remota, dotant a l'empresa d'un entorn de seguretat i disponibilitat.

Et preocupa la seguretat ? Et podem ajudar