Pyxis-OT

Les indústries fan esforços per combatre l'obsolescència tecnològica a la qual s'enfronten els seus equips més antics. Si bé l'equip en si no ha superat el seu cicle de vida, el seu sistema de control i els seus components electrònics deixen de ser mantinguts i proveïts pels fabricants, obligant a les indústries a dur a terme un "upgrade" dels sistemes de control, que en ocasions es planifiquen tard i ocasionen una parada perllongada de l'equip per falta de recanvis de Components electrònics. D'altra banda, encara que l'aplicació SCADA segueixi sent útil per al maneig i control de l'equip, el PC i sistema operatiu on s'executa, queda obsolet i de la mateixa manera que els components electrònics, els "upgrades" es planifiquen tard.
És cert que un "upgrade" del sistema de control no resulta fàcil, ja que no és suficient substituir els Components electrònics i PC SCADA. Cal reestructurar la lògica de control, adaptar-la als nous components i una nova versió o nova aplicació SCADA, amb els corresponents costos que comporta, temps de parada de l'equip i impacte documental i operatiu.
Avui dia, hi ha al mercat fabricants molt experimentats en solucions SCADA i sistemes de planta, i els fabricants d'equips inverteixen una part important en el desenvolupament del sistema de control. Com a resultat, les solucions Comercials solen oferir gran qualitat i inicialment menor risc d'implementació que una solució a mida, ja que són solucions provades en el mercat i millorades amb l'experiència.
Des Pyxis l'ajudem a fer aquest "upgrade" per poder assolir els estàndards tecnològics podent "connectar" els dos entorns, IT i OT, dins de les normes de seguretat basades en ISO27001 i ANSI / ISA-62443 i així optimitzar els processos amb la major seguretat possible per als dos entorns.

INFRAESTRUCTURAS

industry-2

CIBERSEGURETAT

serveis profesionals informatics

NETWORKING

networking

COMUNICACIONS

coms

Xarxes Industrials, que necessites ?