SERVEIS OT

Integració, gestió i manteniment de sistemes OT

Actualment, la majoria de les indústries conviuen amb diferents nivells de tecnologies OT, on les diferències ve marcades per la incompatibilitat entre els equips més actuals i els antics que vénen preparats amb un alt nivell d'automatització. Aquesta diferència dificulta una estandardització del nivell de tecnologia i una automatització a nivell general de la planta.

Per això, les indústries fan esforços per combatre l'obsolescència tecnològica a la qual s'enfronten els seus equips més antics. Si bé l'equip en si no ha superat el seu cicle de vida, el seu sistema de control i els seus components electrònics deixen de ser mantinguts i proveïts pels fabricants, obligant les indústries a dur a terme un “upgrade” dels sistemes de control, que a vegades es planifiquen tard i ocasionen una parada prolongada de l'equip per falta de recanvis de components electrònics.

Des de Pyxis t'ajudem a realitzar aquest “upgrade” per a poder aconseguir els estàndards tecnològics podent “connectar” els dos entorns, IT i OT, dins de les normes de seguretat basades en ISO27001 i ANSI/*ISA-62443 i així optimitzar els processos amb la major seguretat possible per als dos entorns.

tecnologia operacional

INFRAESTRUCTURES

industry-2

CIBERSEGURETAT

serveis profesionals informatics

XARXES

networking

COMUNICACIONS

coms

En què podem ajudar-te?

Please enter your name.
Please enter a message.

You must accept the Terms and Conditions.